Om meg

                                                              det er meg Fotor091914724 Jeg er en sørlending i midten av tjueårene. Først og fremst miljøverner. Det har jeg vært i over ti år. I januar 2008, da jeg var 18 år, ble jeg kåret til Norges miljøhelt av Aftenposten. Mellom år 2008 og 2010 satt jeg i sentralstyret til Natur og Ungdom, hvor jeg var nestleder i 2009. Under de internasjonale klimaforhandlingene i København var jeg Norges ungdomsdelegat. I 2010 var jeg dommer i TV-serien Krafttaket på NRK. Jeg har satt statsvitenskapsstudiene på Blindern litt på vent, og for tiden jakter jeg drømmen litt. Sånn ellers: skribent i bloggkollektivet Grønne Jenter, blogger hos UTE magasinet og  interessert i musikk. Deilig og bråkete rockemusikk.

Jeg har ikke vært ute en vinternatt før. Forrige halvår gikk fra jeg gå fra å være friluftsnek til å bli villmarking (eller later som i allefall), og fikk tildelt et stipend av Stormberg til å gjøre det.  Heldige meg! Jeg får lov til å være småskala eventyrer.

Grønne Jenter er et bloggkollektiv bestående av ti jenter i  tjueårene som deler av sine vellykkede og mindre vellykkede forsøk på å være miljøbevisste verdensborgere.  Alle jentene er forelsket i naturen. Vi er lei av forbrukerkjøret, og ønsker at verden endres til en bærekraftig klode. Mange av jentene har bakgrunn fra miljøbevegelsen, og er opptatte av både politiske endringer og endringer de kan gjøre i sin egen hverdag. grafikk 2 Følg meg på: instagram                        twitter    ]]>