Sju dager på to minutter

I april var jeg på langtur. Sju av dagene var jeg alene. Det kommer mer fra denne turen seinere, men her kommer en liten teaser. Sju dager på to minutter. Tre erfaringer: 1. Å sove under åpen himmel gir den aller fineste opplevelsen. Det er ikke like lunt som å sove i telt, men desto vakrere. Da kan man kikke på stjernene til man sovner og våkne av morgensola. Dette var min utsikt: 10274042_10152099481353014_1568760694649213407_n 2. Hver natt står det en øksemorder utenfor teltet mitt. Det sier i iallefall hodet mitt. Det gjør det jo selvsagt ikke, og jeg våkner like levende hver morgen. Til tross for at jeg vet at frykten er irrasjonell, så er den likevel like tilstede. Den beste måten å takle den tullete frykten på er å stenge ute tankene med lyd. Å legge meg ved en bekk funker bra. Der er det konstant lyd. Musikk funker bra, men det er litt upraktisk å måtte være avhengig av nødladeren. Det funker også å synge. Bruce Springsteen for eksempel. Det som funker aller best er å sove uten telt. Da har jeg jo oversikt. øksemorder 3. Man blir SINNSYKT lei av mat i pulverform. Jeg hadde tre fantastiske matopplevelser på turen. Den ene var da jeg fant ut av at noen hadde lagt igjen spaghetti og ketchup på ei DNT-hytte. Ketchupen hadde gått ut på dato for et år siden. Den smakte fortreffelig! De to andre skriver jeg om senere. ketsjup]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *