Takk til Stormberg!

diplom red 2 Friluftsneket, det er meg. Jeg har ikke vært ute en vinternatt før. Jeg har ikke bygget landet. Har ikke nådd noen av polene.  Jeg har ikke besteget Mount Everest. Ikke en gang Galdhøpiggen. Dog har jeg jobbet lenge for å ta vare på den, naturen altså. Selv et friluftsnek kan drømme om villmark og natur. Den drømmen ble for meg ganske sterk. Så sterk at jeg ikke fikk sove om natta. Jeg lengtet ut, men jeg var litt redd og hadde verken utstyret eller erfaringen til å dra ut på tur. Til slutt bestemte jeg meg for at jeg bare må gjøre det. Jeg må øve meg, men hvor skal jeg begynne? Stormberg deler ut stipend til småprosjekter som bygger opp under verdiene “ærlig, modig, inkluderende og bærekraftig”. Stormbergs motto er “Små turer er også store”. Det høres ut som en bra begynnelse for meg. Jeg utarbeidet et friluftsprosjekt gjennom bloggkollektivet Grønne Jenter, og søkte på Stormbergstipendet. Her er min videosøknad: Vet du hva? Jeg fikk det! Nå skal jeg bruke det neste halve året på å gå fra friluftsnek til villmarking, og jeg vil dele mine erfaringer med deg. Vil du dele dine med meg? Les mer om prosjektet her. ]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *