Jenter for Göran. Piker mot Jens

[/caption] Den nystartede heiagjengen “Jenter for Göran” møtte i dag Göran Persson, som deltar på klimaseminaret nordiske SAMAK arrangerer i Oslo. Heiagjengen mener Arbeiderpartiet har mye å lære av Sveriges tidligere statsminister, Göran Persson, som deltar på seminaret. Alle jentene syns Göran er en skikkelig tøffing. Han ville gjøre Sverige uavhengig av olje innen 2020. Selv om Jensemann er en kjekkas, så er politikken skikkelig usexy ass! Mest mulig olje og gass er bare så last year liksom. Göran Persson møtte heiagjengen hans utenfor Folkets Hus, og syntes å sette pris på velkomsten. Til konferansen kommer også Gro Harlem Brundtland,  Jonas Gaht Støre og Roar Flåthen. Natur og Ungdom mener at Arbeiderpartiet har mye å lære av svenske Persson. De viser til at Pesson i sin tid som statsminister satte i gang et arbeid for å gjøre Sverige uavhengige av olje innen 2020 og selv ledet kommisjonen som utredet hvordan dette skulle gjennomføres. [caption id="attachment_88" align="aligncenter" width="448" caption="Göran møter heiagjengen sin"]Göran møter  heiagjengen sin[/caption] – Gøran er hot, Jens er not! Spørsmålet om oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen tegner til p bli en av de viktigste sakene i valgkampen, men Arbeiderpartiet har ikke villet ta stilling til hvorvidt det bør åpnes for oljeboring i disse områdene. Natur og Ungdom kaller APs standpunkt for “pinglete”, og mener velgerne bør styre unna Stoltenberg ved høstens valg. – LO og AP er totally umoderne! De er klima som er på moten, og olje og gass er på  vei ut.  Get over it,  seriøst liksom. Vi håper Göran strammer opp de norske guttene, så de blirr like tøffe som ham. Vil du lese mer om tullegutten, Jens? Sjekk ut Dagbladet. ]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *