Siv Jensen kåret til Norges miljøversting

[/caption] Disse var: Norges skitneste selskap, StatoilHydro Norges pingleminister, Jens Stoltenberg Partileder av Norges ”jeg tror ikke på klimaendringene”-parti, Siv Jensen Det er deltakerne på NU sin sommerleir som skulle få avgjøre, og i dag ble det avgjort. Ikke bare ble det kåret en vinner, det var klinkende klart hvem som stakk av med den ”staselige” seieren.  Gratulerer, Siv Jensen! Jensen var i utgangspunktet nominert for å lede et parti som ikke klarer å bestemme seg for om de tror på klimaproblemet, men de siste dagers vanvittige uttalelser om oljeboring i Lofoten og Vesterålen har nok hjulpet henne frem til seier, sa Ingeborg Gjærum, leder i Natur og Ungdom. Til Dagbladet sier Siv at hun tar kåringen med stor ro, og uttaler at hun er stolt av å skape verdier.  ”Artige” verdier, spør du meg. Også Jensen har tatt turen til Lofoten i sommer, men ikke akkurat for å besøke Natur og Ungdoms sommerleir.  Frp-leder Siv Jensen gikk mandag ut i Dagbladet og lovte en åpning av Lofoten og Vesterålen for olje- og gassvirksomhet innen 100 dagers regeringstid, dersom hun vinner valget sammen med Høyre i september. Så da gjenstår det bare å ikke stemme på FRP. Godt valg…]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *