Ma&Joa krysser Lofoten på rulleskøyter

Fotor091912736
Våren 2014  fikk jeg en fiks idé. Krysse Lofoten på rulleskøyter. Jeg ville vise mulighetene for å reise uten fly, og vise hvor idiotisk det er å vurdere oljeboring i landets vakreste og mest sårbare natur. Samtidig ville jeg også oppfordre sørlendinger til å drømme. Problemet var bare at jeg aldri hadde gått på rulleskøyter før.

Min gamle klassekamerat ville bli med. Joachim. Ikke det at han heller har gått på rulleskøyter før, men han er en bajas med en iboende forståelse for ting med hjul på. Joachim og jeg gikk i klasse på videregående, men hadde ikke sett hverandre siden. Likevel visste jeg at han, akkurat som meg, aller helst bare vil være på tur.

Takk til: Stormberg, NRK Sørlandet, XXL Majorstua, Norsk Villreinsenter, Markus Wegge, Miriam Andrea Jøms, Eirik Ulltang m./ familie,
Øystein Tennfjord og Lamholmenfestivalen.

Hvordan det gikk kan du lese om her:

Lofoten på rulleskøyter i bilder – Min blogg

Ma&Joa følger drømmen – NRK Sørlandet

Ma&Joa på moskussafari – NRK Sørlandet

Ma&Joa ofrer alt for drømmen i Lofoten – NRK Sørlandet

Dette fikk Ma&Joa til å endre planene – NRK Sørlandet

Lofoten- SFO for voksne – NRK Sørlandet

Ma&Joa blir kjendiser i nord – NRK Sørlandet

Klatret Svolværgeita med rulleskøyter -Avisa Nordland

Besteg Svolværgeita med rulleskøyter – Lofotposten

Lofoten på langs. På rulleskøyter – UTEmagasinet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *