Aksjonstrening, hvalsafari og bading.

Sommerleiren er i full gang, og det mangler ikke på festlige aktiviteter. I dag har blant annet Nordland Natur og Ungdom vært sammen med Bellona på aksjonstrening i sjø. Bellona har tatt turen til Lofoten med seilbåten Kallinka, en båt som de referer til som et mobilt kontor. Aksjonstreningen handlet blant annet om sikkerhetsrutiner på båt og hvordan man drar aksjonister opp av vann. En av deltakerne på aksjonstreningen var Anders Sundbø fra Nordland Natur og Ungdom. ”Det var svinartig, men samtidig veldig lærerikt”, forteller han. Les mer her.

Aksjonstrening med Bellona. Foto: Eivind Trædal

Aksjonstrening med Bellona. Foto: Eivind Trædal

Andre deltakere har i dag vært på hvalsafari, og både sett hval, ørn og sel. Mens badenymfer har koset seg på de vakre, hvite sandstendene. Jammen, ble det ikke satt i gang en liten badeaksjon samtidig.

Aksjonsbading. Foto: Natur og Ungdom

Aksjonsbading. Foto: Natur og Ungdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *